Sunde grøntsagsmuffins!
Lækker lille sund snack til madpakken eller hvis man har en stor lyst til at snacke..
Vi tager som sagt til hundetræning hver mandag og det ligger lige midt i aftensmaden, så vi gider ikke lave noget stort eller vildt så tidligt på aften, så det bliver ofte til boller, hjemmelavet koldskål eller disse grøntsagsmuffins.. Vi har fået dem før men for at sikre sig at de mætter lidt mere kom jeg også kylling i, igår. 🙂
Der er ikke rigtig nogen opskrift men jeg gør sådan her:
Broccoli, porrer, gulerødder, løg og kylling hakkes/rives/skæres. kyllingen koger jeg inden jeg kommer den i med resten og jeg bruger bare kyllingebryst, man kan sagtens koge en hel kylling så bliver den også mere mør. Op i en skål med det hele også bruger jeg ca. 8 hele æg til 12 muffins.. Bages ved 200 grader i ca. 10-15 min. 🙂
Hvis man vil krydre dem før de skal spises, så skal være klar over at de kan tåle helt vildt meget salt. Jeg kom rigtig meget salt i men det kunne slet ikke smages. Så jeg fortrækker at salte efter.
vupti- hurtig sund og lækker snack.. Man kan også bruge rejer hvis man ikke kan lide kylling.
Ingen kommentarer endnu