Store bagedag!

Store bagedag part 2.

Godmorgen folkens.. 🙂

Som lovet vil jeg også fortælle om den anden cupcake der blev bagt igår.
Det var en hindbær cupcake med hindbærsmørfrosting. Kærestens favorit cupcake, skønt den er lyserød :-p

Jeg brugte en bund dej til cupcakes, som jeg har beskrevet i mit tidligere indlæg. Der tilføjede jeg en halv pose frosne hindbær. Jeg blandede det med en dejskraber for så er der større mulighed for at få en bid med et hindbær i, frem for hvis man pisker hindbær i dejen så forsvinder den mulighed.

Den anden halvdel af hindbærene kogte jeg med en smule sukker, blendede og sigtede – så jeg ender med at få ren hindbærsaft/grød. Det skal nemlig bruges til frostingen 😉

Jeg pisker blødt smør og flormelis sammen til konsistensen er rigtig, også hælder jeg mere flormelis i til at opsuge hindbærsaften.. Det kræver rigtig meget tilsmagning, men gå forsigtigt frem for ligepludselig kan den ikke reddes længere 😛
Jeg brugte igen en stjernetyl og en sprøjtepose til at sprøjte frostingen på kagen 🙂

Man kan sagtens bruge denne opskrift til en kage fremfor cupcakes.
Det overvejer jeg at lave til kærestens fødselsdag til sommer.
Jeg er jo så heldig at have en svigermor som ikke bor længere væk,  end 10 min. gåtur med hunden. Og hun har en hindbærbusk i haven, og hvad er bedre end friske hindbær fra haven til en sommer/fødselsdagskage 🙂 Mums..

 

IMG_0087 IMG_0088 IMG_0089

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store bagedag!