Barnedåb

Madpakken..

Kedelige rugbrødsmadder, stinkende makrel, våde franskbrødskive..
..Åh ja madpakken kan være en rigtig kedelig men nødvendig ting i hverdagen.

Herhjemme er jeg så heldigt at jeg “får lov” til at stå op hver morgen kl. 6.30 for at lave Jacobs madpakke. 😉 Heldigvis er han ikke så kræsen og er tilfreds med at få det samme med hver dag.

IMG_0094

Ja rugbrød med leverpostej eller spegepølse, 2 æbler og en flaske vand..
Puha, jeg ville virkelig ikke glæde mig til madpakken, hvis den så sådan ud hver dag.
Og nu da det er mig der laver den, føler jeg også at det er mig der skal gøre den lidt mere spændende.

IMG_0095

Så ja, jeg bruger bisse tricks 😀 Cupcakes, pizzasnegle, pølsehorn, hjemmebagte gulerodsbrud, hjemmelavet tunsalat, hjemmelavet karry-kyllingsalat, vindruer, hans yndlings frugt jordbær og selvfølgelig lidt chokolade.
Det gode ved pølsehorn og pizzasnegle er at de kan komme i fryseren. Så dem kan man lave i rå mængder, så man altid har nogle klar.

Der ligger selvfølgelig stadig rugbrødsmadder i madpakken, da han jo også skal have noget fornuftigt at spise med et aktivt arbejde. Men der er også måder at gøre den sædvanlige rugbrødsmad lidt mere spændende, ved at bage sit eget rugbrød, tilføj nogle agurkskiver, remoulade, ristet løg, friske løg osv.

Selvom man har et fuldtidsarbejde, børn der kræver tid, aftensmad der skal laves, så tager det altså ikke lang tid at gøre noget ekstra ud af madpakken. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåb