Sommerens nemmeste dessert.

Stegt flæsk og persillesåvs.

MUMS! Sikke en lækker og dansk ret, stegt svin, hvid sovs og kogte kartofler.. Enkelt, men  godt. Utroligt nok er det blevet en af mine livretter, selvom jeg i årevis ikke har kunnet lide svinekød pånær bacon, leverpostej, rullepølse og andet pålæg. Men lige præcis dette chips lignende stykke kød går lige i mavesækken på mig! 😀

Vi (kæresten og jeg) startede med at stege kødet på panden men efter jeg blev sprøjtet i øjet af stegefedtet og kæresten altid blev ramt op og ned af armene så er vi begyndt at stege det i ovnen. Det er jo så mega nemt og man behøver ikke holde øje med det hele tiden.
Kartoflerne koger, sovsen bobler og maven rumler- Og nu skal vi spise!

I aften skal vi have en crumble-æbletærte til dessert. 🙂

IMG_0645

IMG_0643

masser af sååååååvs.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens nemmeste dessert.