Nemme og lette boller..

Fisk, fisk, fisk..

Åh ja, fisk til aftensmad.. Det er altid en kamp jeg taber.. Næsten 😉
YES! Igår fik jeg overbevist kæresten om at fisk kan altså sagtens smage godt. Så vi skulle have torsk!

Menuen skulle have været:
Hellefiskefilet i folie (med persille, dild og citronskiver)
Bagte søde kartofler, stegte porrer, gulerodschips og broccoliflødesovs.

Men fiskemanden havde ikke hellefisk, kæresten ville ikke have søde kartofler og gulerodschipsene gik ikke så godt.. :b

Så vi fik torsk i folie med citronskiver, dild og persille, broccoliflødesovs og stegte porrer.
Jeg laver broccoli flødesovs med kyllingefond, fløde og broccoli, det er den hidtil eneste måde jeg kan få kæresten til at spise broccoli og så kunne han jo bruge flødesovsen til at dække fisken med, så han kan lide det. 🙂 Og det samme gælder med porrene, de bliver stegt med en smule becel..
Det smagte skønt og kæresten kunne også godt li’ det men det bliver ikke en livret. 😛

IMG_0638

Det endelige resultat..

IMG_0637

Stegte porrer igang.

IMG_0636

Fiskepakkerne før de ryger i ovnen.. 🙂

IMG_0634

Broccoliflødesovs. 🙂

IMG_0633

Min hemmelige indgrediens til næsten alt 😉

IMG_0628

Gulerodschips efter 5 min i ovnen.. Opskriften sagde 225 grader i 20 min..

IMG_0627

Jeg brugte en tyndskræller til at lave chips 🙂

IMG_0629

En anelse sorte.. Men god snack, skal bare lige justere graderne lidt..

IMG_0635 IMG_0631 IMG_0639

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme og lette boller..