Sunde grøntsagsmuffins!

Hjemmebagt knækbrød- ligesom svigermor laver dem :-)

IMG_0784

De smager bare rigtig godt!

Igår forsøgte jeg mig på at lave hjemmebagte knækbrød, ikke nok med at det er sjovt at lave, så er det også hurtigt og nemt. 🙂

Du skal bruge:

1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarfrø
1 dl havregryn
3.5 dl mel
1.25 dl olie
2 dl vand
1 tsk bagepulver
2.5 tsk salt

Rør hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarfrø, havregryn, salt, mel, og bagepulver sammen. Tilsæt derefter vand og olie – ja den er klistret 🙂
Lig et stykke bagepapir foran dig på bagepladen og kom halvdelen af dejen på, lig endnu et stykke bagepapir oven på og rul dejen ud mellem de to stykker papir.  Gør det samme med den anden halvdel af dejen. Skær dejen ud i firkanter, cirkler, hjerter eller hvad du ellers vil have og bag dem ved 200 grader i 15 min.  Jeg brugte en pizzaskærer, du behøver ikke være nervøs for ikke at skære kernerne over, du skal egentlig bare opridse dejen også kan de knækkes når de er bagt færdig. 🙂

IMG_0779 IMG_0782 IMG_0781 IMG_0780 IMG_0783

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde grøntsagsmuffins!