Hjemmebagt knækbrød- ligesom svigermor laver dem :-)
Igår forsøgte jeg mig på at lave hjemmebagte knækbrød, ikke nok med at det er sjovt at lave, så er det også hurtigt og nemt. 🙂
Du skal bruge:
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarfrø
1 dl havregryn
3.5 dl mel
1.25 dl olie
2 dl vand
1 tsk bagepulver
2.5 tsk salt
Rør hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarfrø, havregryn, salt, mel, og bagepulver sammen. Tilsæt derefter vand og olie – ja den er klistret 🙂
Lig et stykke bagepapir foran dig på bagepladen og kom halvdelen af dejen på, lig endnu et stykke bagepapir oven på og rul dejen ud mellem de to stykker papir. Gør det samme med den anden halvdel af dejen. Skær dejen ud i firkanter, cirkler, hjerter eller hvad du ellers vil have og bag dem ved 200 grader i 15 min. Jeg brugte en pizzaskærer, du behøver ikke være nervøs for ikke at skære kernerne over, du skal egentlig bare opridse dejen også kan de knækkes når de er bagt færdig. 🙂
Ingen kommentarer endnu