Lækker pulled pork burger.

Vetnamesiske forårsruller..

Jeg kan rigtig godt lide at prøve nye ting i køkkenet og mit sidste eksperiment blev vetnamesiske forårsruller.. Det er jo egentlig meget enkelt:

1. vælg det kød du kan lide og steg det. (and, steg, rejer, laks osv.)
2. skær de grøntsager/frugt ud, som du synes passer til.
3. blød rispapiret op i ca. 1 min. vi brugte en stegepande med vand i, da ingen af vores fade var store nok til rispapiret.
4. RUL!
Smagen var som sådan fin nok og man bestemmer jo egentlig selv hvad man dypper i. Men konsistensen af rispapiret var for mærkelig for hr. kæreste og egentlig også lidt for mig men kunne nu alligevel godt lide det 😉

IMG_0832

Kød skåret i strimler.

IMG_0829

Stegte rejer, grønt og kød.

IMG_0830

stegte rejer

IMG_0831

grøn peberfrugt, rød peberfrugt, gulerødder, mango, agurk og avocado.

IMG_0836

Vupti, så er den rullet sammen.

IMG_0834

mangochutney, sur/sød chilisauce, soya, oistersauce og hoisinsauce.

IMG_0835

inden rulning på det mærkelige rispapir.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker pulled pork burger.